Néixer de nou dedica un programa a Josep Grau

Josep Grau, teòleg protestant” és el títol del proper programa Néixer de nou que TV3 emetrà el diumenge 23 de febrer 2014, a partir de les 9:30 h.

Diversos convidats -Sílvia Grau, Daniel Giralt-Miracle, Jaume Llenas i Pedro Pérez- s’aproparan a la figura de Josep Grau posant en valor algunes de les facetes més detacades de la seva vida i de les seva aportacions en diversos àmbits, ja sigui com a teòleg, professor, escriptor o editor, entre d’altres, moltes de les quals van ser dutes a terme en època de la dictadura franquista i per tant en la clandestinitat.

Els convidem a veure el programa i a conèixer més de prop Josep Grau.

Recordin que, posteriorment, poden veure el programa des de TV3 a la carta.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats