Formació del voluntariat: Curs d’atenció a persones en risc social

Un nou curs de formació del voluntariat s’inicia, aquest mes de febrer i durant el mes de març, a la demarcació de Girona com a resultat de la col·laboració entre el Centre d’Estudis Joan Vallès, del Consell Evangèlic de Catalunya, i l’ONG el Bon Samarità, de Blanes.

Es tracta del curs “Atenció a persones en risc social” adreçat a voluntaris amb alguna experiència en l’àmbit del voluntariat que desitgen ampliar els seus coneixements per tal de fer encara millor la seva tasca solidària envers quatre col·lectius concrets: dones en situació de risc, infància en risc, persones amb addiccions, i persones amb discapacitats.

Les classes són impartides per experts en cadascuna de les temàtiques que presenta.

El curs forma part del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i es realitza amb el suport de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Benestar Social i Família.

Interessats en cursos de formació del voluntariat, contactar amb el Centre d’Estudis Joan Vallès: cejv@consellevangelic.cat o al 93 424 10 20

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats