Ensenyament Religiós Evangèlic a Catalunya

Una trobada històrica -en paraules de Josep Mª Martinez Torrents, membre del Plenari del CEC i responsable de l’Ensenyament Religiós Evangèlic (ERE) a Catalunya- va tenir lloc el passat 25 de gener quan es van aplegar en una jornada de treball els professors d’ERE de les quatre demarcacions catalanes.

La sessió, presidida per Guillem Correa i per Josep Mª Martínez, va permetre, per una banda, una posada en comú de l’actual situació de l’ERE en els diferents centres on es porta a terme en el curs 2013-14. Per una altra, definir diverses propostes de treball entre les que destaquen treballar per:
1.- Augmentar el nombre d’alumnes que facin ús del dret de rebre classes d’ERE a Catalunya.
2.- Concienciar els professionals de l’educació de la necessitat d’atendre aquests alumnes.

Cal remarcar que l’oferta d’ERE va més enllà de ser una proposta adreçada únicament i exclusivament a l’àmbit de l’entorn evangèlic. Amb  voluntat d’obertura cap a tota la societat, aquesta és una oferta educativa per a tot l’alumnat.

Per tenir més informació al respecte, proposem escoltar l’entrevista a Josep Mª Martinez realitzada per Jaume Torrado al programa “Entre cultures” a Ona Pau Girona, el passat 21 de gener.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats