Jo vaig ser-hi! : Culte Unit d’Acció de Gràcies

| Per Esteban Orlando, membre de l’equip de treball del Consell Evangèlic de Barcelona |

Dissabte passat primer de febrer, a l’Església Evangèlica CECMAVI, es va celebrar una nova edició del Culte Unit d’Acció de Gràcies. L’esdeveniment -convocat per l’AEE, AMEC, CEC, COMEC i IBEC- va comptar amb la destacada presència del Sr. Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat i del Sr. Ignaci García Clavel, Comissionat per a Assumptes Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona.

Especialment emotiu va ser el minut de silenci que tots els presents posats dempeus van dedicar al nostre germà Josep Grau, que recentment ha passat a la presència del Senyor, com a expressió de reconeixement per la seva aportació a l’extensió de l’Evangeli a casa nostra.

El culte, que va tenir una nodrida assistència de germans de diferents congregacions i va ser conduït per diferents pastors i líders membres de les entitats convocant, es va realitzar en un marcat esperit d’unitat i gratitud al Senyor per tot el que Ell és i per tot el que ha fet per nosaltres. L’exposició de la Paraula va estar a càrrec del pastor de l’església receptora, Joan Mª Argudo.

En aquest mateix esperit el CEC, representat pel seu president, Sr. Benjamí Planes, i pel seu secretari general, el pastor Guillem Correa, van lliurar les Medalles CEC a les nostres germanes Esperança Carrizosa, Blandina Ronsano i Carmen Sánchez, sent les tres mereixedores d’aquesta distinció per la seva reconeguda trajectòria de servei a Déu i als altres.

Un apartat especialment destacat va ser la presentació oficial del Festival Solidari de l’Esperança, esdeveniment a celebrar a Barcelona la primavera del 2015. En aquest sentit vam poder escoltar de boca d’Hans Mannegren, director de l’Associació Billy Graham per a Europa, una crida a l’Església de Jesucrist a Catalunya perquè ens unim en oració i treball; claus fonamentals perquè aconseguim assolir l’èxit en un desafiament de aquesta magnitud.

A més de la música a càrrec del Grup de Lloança de l’Església Baptista de Castellarnau ( Sabadell), destaquem altres intervencions que van tenir lloc en el transcurs del culte i que entenem com una mostra de la vitalitat de l’Església per la qual també donem gràcies a Déu. Noemí Cortés , presidenta de la IBEC, va presentar la nova edició en català del Nou Testament i Salms. I Miguel Juez va presentar un avanç del que serà la 1a Conferència Missionera que tindrà lloc a finals d’any.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats