El dia després

Recollim aquí les interessants valoracions que els responsables d’algunes de les entitats convocants del Culte Unit d’Acció de Gràcies ens han fet arribar. Cadascú posa l’accent en un o altre concepte; tanmateix tots ells donen a entendre que l’acte va ser una benedicció.

Jaume Llenas, secretari general de l’Aliança Evangèlica Espanyola (AEE):
Pots veure el vídeo amb què va saludar els assistents al Culte Unit i on comparteix les seves vivències en el Festival de l’Esperança celebrat a Islàndia l’any passat.

Joan Martínez Balaguer, president de l’Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (AMEC):
En primer lloc donar gràcies a Déu per la bona participació de tots els assistents, tenint en compte que un culte d’acció de gràcies sempre ha d’estar present a les nostres vides i més quan tenim motius per fer-ho:
- Per estar units celebrant el culte.
- Pel reconeixement a persones que per la seva tasca i servei al Senyor ho mereixen.
- Pel testimoniatge d’un poble agraït a Déu.
Destacariala predicació que va estar d’acord al tema general, així com l’entusiasme amb què se’ns va inspirar per organitzar i celebrar el Festival Solidari de l’Esperança amb l’Associació Billy Graham, i el bon fer dels músics.

Guillem Correa, secretari general del Consell Evangèlic de Catalunya (CEC):
“Crec que el Culte Uit d’Acció de Gràcies ha tornat a ser una molt bona oportunitat per aplegar-nos. Quan a Catalunya hi ha prop de 700 Esglésies Evangèliques, celebrar aquest tipus d’actes és una necessitat creixent per fomentar la unitat de l’Església. Enguany, a més de lliurar les Medalles del Consell, es va poder presentar el Festival Solidari de l’Esperança  que tindrà lloc, en el voler del Senyor, els primers dies del mes de maig de l’any 2015. Aquest serà un esdeveniment molt important que cal difondre i aquest Culte va ser una magnífica ocasió per començar a fer-ho.”

Emanuel Ferradura, president de la Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (COMEC):
Estem vivint nous temps que ens porten al propòsit etern de Déu: Que l’Església de Jesús sigui una perquè el món cregui que som el Seus deixebles i Ell rebi més gran glòria.
En el Culte Unit d’Acció de Gràcies va ser ben visible que, tot i la diversitat del poble de Déu no només vam estar junts, sinó que també va imperar l’harmonia; això ens anima a seguir conquerint el que Jesús ja va guanyar a la creu per a la Seva església.
Déu compta amb cadascú de nosaltres per a aquesta hora en què tots som necessaris com a part d’aquesta gran família espiritual. Catalunya i tots els pobles ens necessiten perquè som poble de Déu.”

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats