Avançant en unitat: Trobada de pastors a Lleida

El passat dilluns 27 de gener es va celebrar la primera trobada de pastors i representants de diverses esglésies de la demarcació de Lleida, convocada pel Departament de Territori del CEC i a la que va assistir el Secretari General, el pastor Guillem Correa, i la responsable del Departament, la pastora M. Dolors Taengua

Amb un esperit de germanor i d’unitat es van abordar temes com el “Pla d’acció per a Catalunya 2011-2021“, amb èmfasi en la unitat, visibilitat i la pregària de l’església, i el projecte evangelístic per a maig de 2015: “Festival Solidari de l’Esperança”. Un altre objectiu de la trobada va ser donar els primers passos per a la gestació del Consell Evangèlic de la Demarcació de Lleida.

Tots els projectes i plantejaments han tingut molt bona acollida i s’ha mostrat molt bona disposició a col·laborar per aconseguir-los.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats