Pregària de Cap d’Any

Oh Senyor, Pare nostre,

Ens hem reunit just al començament de l’any perquè no volem estar sols, sinó que volem estar els uns al costat dels altres i, junts, units a tu. Quan reflexionem sobre les coses incorrectes que vam fer l’any passat els nostres cors s’omplen de pensaments ombrívols. I les nostres oïdes ensordides per les veus de la ràdio i els diaris, amb les seves nombroses prediccions per al nou any

En comptes d’això, volem escoltar la teva Paraula, la teva veu, la teva certesa, la teva guia. Sabem que estàs en mig nostre, i desitjant donar-nos tot el que necessitem, tant si ho demanem com si no.

En aquesta nit et demanem tan sols una cosa: Que apleguis els nostres pensaments dispersos, lliurant-nos dels pensaments desafiadors i confusos que poden distreure’ns i així capacitar-nos per concentrar-nos en la teva generositat sense límits cap a nosaltres.

Vas ser extremadament generós amb nosaltres l’any passat, i no ho seràs menys aquest nou any i cada any que hagi de venir.

Omple’ns amb gratitud cap a tu. Amén.Karl Barth (Basilea, Suïssa. 1886-1988), teòleg protestant considerat un dels pensadors cristians més influent del segle XX.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats