Suport solidari amb les Filipines

La Plataforma Evangèlica per a Situacions d’Emergència (PESE), impulsada per la FEREDE (Federació d’Entitats Religioses Evangèliques d’Espanya) i coordinada per Diaconia, ha fet una crida a la solidaritat dels espanyols i, en particular, del poble evangèlic, amb les víctimes del tifó Haiyan.

La PESE va néixer en el si de la comunitat evangèlica a Espanya a proposta de Diaconia, per intervenir en situacions d’emergència produïdes per catàstrofes naturals com la que avui castiga les Filipines.

Informa la PESE que “a més de garantir la transparència, la informació detallada i el rigor administratiu -una cosa que constitueix una demanda de la ciutadania a les organitzacions d’ajuda internacional, que no sempre informen en què es gasten els diners donats -, la PESE ha vetllat perquè, juntament a l’ajuda material indispensable, s’atenguin les necessitats espirituals de la població en crisi, destinant -d’acord amb la seva normativa interna- el 10 % de tot el recaptat a la compra de Bíblies, Nous Testaments, etc., sent aquesta una senya d’ identitat de l’actuació d’aquesta plataforma evangèlica”.

Els donatius poden enviar-se a:

Titular del compte en la Caixa: Diaconía. Núm. de compte: 2100-4750-52-0200044907.

Els que vulguin rebre justificant de recepció del donatiu, envieu un correu electrònic notificant el dia i la quantitat de la transferència efectuada; nom de l’ordenant, NIF i adreça. Aquells donants particulars o empreses que vulguin desgravar el seu donatiu a la declaració de l’IRPF o l’Impost de Societats a Espanya han d’enviar les mateixes dades a pese@diaconia.es, abans del 31 de desembre de 2013.

Font: Actualitat Evangèlica

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats