Informació de l’àmbit social

|  1  |  La Fundació ÀBSIDE atorga Premi a la Solidaritat 2013.

|  2  |  La Fundació GOEL signa un conveni amb la Fundació La Caixa.

|  3  |  Operació NEN DEL NADAL.


***  La Fundació ÁBSIDE atorga Premi a la Solidaritat 2013

El passat 26 d’octubre, en el context de la 61a Convenció Baptista d’Espanya, la Fundació Ábside –braç social de la Convenció- va entregar el seu Premi a la Solidaritat 2013 a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

El premi va ser presentat pel director de la Fundació, Daniel Banyuls, i recollit de mans del seu president, Andreu Dionís, per la Srta. Mònica Clemente en representació de la PAH, la qual va dirigir als delegats presents unes paraules d’agraïment i exposició de la tasca que realitza la seva organització.

Nota de Prensa Ábside

 

***  Fundació GOEL signa un conveni amb la Fundació La Caixa
La Fundació La Caixa ha concedit a la Fundació Goel una subvenció per al desenvolupament del projecte Mefi-boset  per a persones amb discapacitat intel·lectual. La signatura del Conveni va tenir lloc el passat dimecres 30 d’octubre, a les instal·lacions de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa, on te la seu la Fundació Goel.

Més informació Conveni Fundació Goel i Fundació La Caixa

 

***   Operació NEN DEL NADAL
NEN DEL NADAL
és el més gran projecte infantil nadalenc del món. Es tracta d’una iniciativa impulsada per les entitats Decisión i Samaritan’s Purse adreçada a nens i nenes de tot el món, independentment de raça o religió.

Des de 1990 s’han enviat capses de sabates plenes de regals a més de 80 milions de nens en situació de pobresa a tot el món. L’any passat, més de 12000 persones al nostre país es van involucrar a esglésies, escoles, ajuntaments i empreses, aconseguint recollir més de 16.000 capses que van ser enviades a Guinea Equatorial i als camps de refugiats saharauis a Argèlia.

Per col·laborar-hi, més informació a: www.operacionninodelanavidad.org

Noticias relacionadas:

  • | 1 | La Fundación Ábside otorga Premio a la Solidaridad 2013. | 2 | La Fundación Goel firma un ...

  • 1  |  13/04/2013 –  CONFERÈNCIA “Martin Luther King”, Barcelona 2  |  13 i 14/04/2013 - FORMACI ...

  • |  Informació de la tasca social protestant  | 1  | ESPLAI MANNÀ (Badalona) 2  | PIS D'ACO ...

  • 20/09/2013 Obra social a Cerdanyola L’església Evangèlica de Cerdanyola informa en una nota de ...

  • ¿Qué sabemos de la historia del protestantismo en Cataluña? ¿Cuáles son los puntos fuertes y los ...

Els comentaris estan tancats