Jornada “Protestantisme: aspectes jurídics, culturals i de gestió”

La FEREDE informa que els propers dies 15 i 16 de novembre se celebrarà al centre de la UNED Nou Barris, a Barcelona, la primera jornada sobre protestantisme desenvolupada en aquesta universitat, amb el títol “Protestantisme: aspectes jurídics, culturals i de gestió” i dirigida per Pau de Diego Angeles, professor Titular del Departament d’Economia Aplicada i Gestió Pública i vicedegà de la Facultat de Dret de la UNED.

Aquest tipus de jornades són importants i útils perquè visibilitzen la comunitat evangèlica i ens permeten obtenir una visió del protestantisme actual des de diversos enfocaments no només aspectes històrics, sinó també de relació amb l’Administració i de com es gestiona la nostra realitat en l’aspecte públic i què es pot millorar.

Els continguts estan enfocats a la participació de pastors evangèlics, líders i membres d’entitats religioses, així com a estudiants universitaris, professors i personal de l’Administració que tingui contacte amb entitats religioses. No es requereixen, en qualsevol cas, coneixements previs. Els alumnes d’ensenyaments universitaris oficials podran sol·licitar 1 crèdit de LC (0.5 ECTS).

La participació té un cost de 45 euros en concepte d’inscripció i materials per als participants, els quals està previst que realitzin el diumenge 17 de novembre una visita guiada al Temple de la Sagrada Família de caràcter opcional. Per motius d’organització de la visita, cal que els inscrits al curs comuniquin expressament la seva intenció de participar en aquesta activitat. La inscripció al Curs pot formalitzar a través de la pàgina web de la UNED www.uned.es/escola-practica-jurídica. Podrà realitzar-se també en el propi lloc, encara que en aquest últim cas, recomanem fer-nos una comunicació per escrit a fi de poder gestionar l’espai més adequat i garantir la disponibilitat del material que es lliurarà a la jornada.

Més informació : conchi.gonzalez@ferede.org

Font: FEREDE

Programa de la jornada

Noticias relacionadas:

  •   El encuentro anual del CEC tendrá lugar el sábado 1 de junio de 2013, a las 10:30 h., en ...

  • 20/09/2013 Obra social a Cerdanyola L’església Evangèlica de Cerdanyola informa en una nota de ...

  • 04/09/2013 Reunió del Plenari del Consell Evangèlic Nova trobada del Plenari durant la qual es ...

  • La Oficina del Voluntariado Evangélico (OVE) promueve la participación de voluntarios de la Comu ...

  •  20/09/2013 Obra social en Cerdanyola La Iglesia Evangélica de Cerdanyola informa en una nota ...

Els comentaris estan tancats