Breus

20/09/2013

Obra social a Cerdanyola

L’església Evangèlica de Cerdanyola informa en una nota de premsa del lliurament d’un donatiu que la Fundació Obra Social La Caixa ha atorgat a quatre entitats de la localitat que fan tasca social, entre les quals es troba l’Església Evangèlica de la localitat. L’import del donatiu permetrà adquirir i repartir aliments a famílies en risc d’exclusió.

 

27 a 29/09/2013

Recés Jove

Se celebra aquest cap de semana una trobada per a joves sota el lema “Als peus de la creu”, a la Casa de Colònies “Els Estanys” a Capmany (Girona). L’activitat comptarà amb la participació del pastor Israel Sanz i de David Bea que tindrà al seu càrrec la participació musical. Organitza: UEBC, UJBE i l’Església Evangèlica Baptista de Figueres.

 

29/09/2013

“Néixer de nou”

“Una nova política per a un nou temps” és el títol del proper programa que s’emetrà el diumenge 29 de setembre, a les 9:40 h. per TV3. Inclou una entrevista a Enric Vendrell i Aubach, director general d’Afers Religiosos.

 

19/10/2013

V Trobada d’adoració i intercessió per l’església perseguida”

L’organització internacional Puertas Abiertas convoca les esglésies evangèliques a una trobada de pregària intercessora en favor de l’Església perseguida, que tindrà lloc a les 18 h. del dissabte 19 d’octubre a Barcelona, a l’Església Evangèlica  Bona Nova del carrer Ciutat de Balaguer 40.

A més del temps dedicat a la pregària, l’acte inclourà temps de lloança i un reconeixement a germans i germanes que van patir la repressió franquista a causa de la seva fe.

Promou l’Aliança Evangèlica Mundial.

Noticias relacionadas:

  •   El encuentro anual del CEC tendrá lugar el sábado 1 de junio de 2013, a las 10:30 h., en ...

  • 04/09/2013 Reunió del Plenari del Consell Evangèlic Nova trobada del Plenari durant la qual es ...

  • Per tenir informació de diverses activitats de l’àmbit protestant que tindran lloc properament n ...

  • 25 a 27/10/2013 – CONFERÈNCIES “Característiques d’una església que funciona”, Barcelona 26 i 2 ...

  • La Oficina del Voluntariado Evangélico (OVE) promueve la participación de voluntarios de la Comu ...

Els comentaris estan tancats