Breus

04/09/2013

Reunió del Plenari del Consell Evangèlic

Nova trobada del Plenari durant la qual es van tractar diversos temes relacionats no només amb l’entitat, sinó també amb la Comunitat Protestant a casa nostra.

 

07/09/2013

2a Taula Social Evangèlica

Un bon nombre d’entitats socials evangèliques van assistir a la 2a Taula Social Evangèlica convocada pel Departament de Serveis Socials del CEC amb l’objectiu d’estudiar noves formes de col·laboració i assolir nous reptes d’acord a les necessitats detectades.  

 

11/09/2013

Jornada “Catalunya preguem per tu”

L’activitat, organitzada per la Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya (COMEC), va reunir un nombrós grup de persones que van participar en un culte especial de lloança i de pregària en favor de Catalunya. El CEC hi va ser representat pel seu secretari general.

 

13/09/2013

Reunió informativa i de pregària sobre la situació a Egipte i a Síria

L’acte va ser organitzat per diverses entitats evangèliques i va comptar amb els auspicis de destacades organitzacions evangèliques. Els assistents van rebre, per part de pastors que provenen d’aquests països, detallada informació de la situació de la població en aquests dos països en general i de les comunitats evangèliques en concret. Especialment emotiu va ser el temps que es va dedicar a la pregària intercessora demanant la intervenció de Déu en aquests conflictes.

 

17/09/2013

Reunió de Coordinadors del Ministeri Evangèlic a Presons

Els Coordinadors dels equips d’Agents Pastorals que desenvolupen el Ministeri Evangèlic a Presons a tots els centres penitenciaris de Catalunya es van reunir el passat dimarts sota la presidència del secretari general del CEC, Guillem Correa, i del responsable del Dept. de Missió i Evangelització del CEC, Francesc Lobato. La posada en comú d’informació i la concreció de nous objectius per als propers mesos van ser els eixos de la reunió.

 

21/09/2013

Diada Jove per la Pau a Sta. Coloma de Cervelló

Activitats per a nens

Activitats per a joves

Young Life Street Basket

 

21/09/2013

Formació en l’àmbit social: Curs d’Iniciació al Voluntariat a Blanes

El Centre d’Estudis Joan Vallès (coordinat pel CEC) i l’ONG El Bon Samarità organitzen els dies 21 i 28 de setembre un Curs d’Iniciació al Voluntariat a la localitat de Blanes, que ha tingut una molt bona acollida ja que s’han cobert les places disponibles.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats