El Gra de Blat ONG, protagonista solidària el 22 de juliol als Mundials de Natació

Des d’avui i fins el 4 d’agost Barcelona acull els  Mundials de Natació al Village Planeta Aigua, a l’Anella Olímpica de Montjuïc.  L’organització ha escollit 22 entitats socials i ha impulsat un espai exclusiu per tal que es donin a conèixer en aquesta gran trobada esportiva que reunirà 2.500 esportistes de 200 països, turistes de tot el món i ciutadans de Barcelon

L’entitat solidària El Gra de Blat ONG ha estat una de les escollides per participar en aquest esdeveniment i el dilluns 22 de juliol, de 10 a 22 hores, comptarà amb un stand on presentarà les activitats que duu a terme en l’àmbit social a la ciutat, d’acord als seus objectius d’identitat i de missió.

Ser presents als Mundials de Natació suposa una gran oportunitat per poder sensibilitzar els ciutadans sobre els problemes de la pobresa al nostre entorn més immediat i denunciar situacions injustes, tot aportant propostes de solució a les administracions i a la societat civil”, indica la direcció del Gra de Blat, mentre anima tothom a apropar-s’hi i descobrir què son i què fan.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats