Reunió del Departament de Serveis Socials del CEC

El dissabte 6 de juliol s’ha reunit el Departament de Serveis Socials del Consell Evangèlic de Catalunya (CEC) amb una àmplia representació dels seus membres. En el decurs de la trobada el Secretari General del CEC va explicar, amb tot tipus de detall, quin ha estat el procés que ens ha portat fins al moment actual.
En la seva presentació va destacar la necessitat de “dotar-se d’una agència d’homologació pròpia per ajudar totes les entitats socials implicades a identificar i a aplicar unes
Bones Pràctiques dels nostres serveis socials”. També va posar en coneixement dels presents tot el procés fins ara realitzat que avala aquest nou inici amb totes les garanties demandades.

Per la seva part el pastor Joan Maria Argudo, director del Departament de Serveis Socials del CEC, va presentar el objectius de la nova etapa d’una manera oberta i en consulta amb tots els implicats. Per aquesta raó va explicar la constitució de Taules Socials com “espais on totes les entitats i les comunitats locals implicades en el serveis socials es puguin aplegar per parlar conjuntament de la problemàtica que ens es comuna”.

També es va convocar una Segona Taula Social Evangèlica pel dissabte 7 de setembre, igualment a les 11 del mati, “oberta no només a totes les entitats i comunitats locals que fins ara s’han volgut aplegar sinó també a totes aquelles que encara no ho han fet però que tenen interès en participar”.

Cara a la nostra societat el Departament de Serveis Socials es presentarà com una ONG sense afany de lucre, que és el que és, i sota un nom que l’identifiqui socialment.

El Secretari General del CEC va voler deixar molt clar que aquesta fórmula no representava una nova quota pels membres del Departament de Serveis Socials del CEC, sinó que és manté la quota actual. Una altra qüestió, va clarificar, és que davant dels nous reptes ens plantegem noves responsabilitats. “La qual cosa l’haurem de decidir entre tots”, va puntualitzar.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats