Promoció del MEP

El propòsit és donar a conèixer el Ministeri Evangèlic a Presons i sensibilitzar la Comunitat Protestant per tal d’incrementar el nombre de voluntaris –agents pastorals- que hi participen.  

La valoració de l’equip, que en aquesta ocasió ha concentrat la seva tasca promocional a les esglésies evangèliques del Baix Llobregat, és altament positiva. En les visites realitzades han presentat el MEP i les accions d’atenció espiritual, social i de lleure dutes a terme en els centres penitenciaris de Catalunya, de manera que l’auditori ha tingut una informació general del MEP. També han compartit les necessitats detectades i han animat a la participació.

La resposta obtinguda ha estat favorable i tot fa pensar que el futur curs de formació d’Agents Pastorals (imprescindible previ a la incorporació als equips d’agents pastorals existents, però pendent de data de realització) tindrà una bona acollida.

Comunitats o grups interessats en una visita de l’equip de promoció poden sol·licitar-la a: mep@consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats