Nou impuls al Plenari del CEC

Renovat compromís i voluntat de treballar de valent per contribuir a la construcció el Regne de Déu a casa nostra. Aquestes dues premisses van presidir el dimecres passat el Plenari del CEC, el primer que se celebra després de l’Assemblea de l’1 de juny.

D’entre els diversos temes abordats en la sessió de treball, els membres del Plenari van dedicar especial atenció a estudiar nous plantejaments i propostes concretes per part dels Departaments de Missió i Evangelització, d’Acció Social, de Relació amb les Esglésies i del Consell Evangèlic de Barcelona, que oportunament seran donades a conèixer. Amb l’interès de ser el màxim d’operatius possible, cada Departament ha constituït un equip de treball que aplega experts en l’àmbit d’actuació que correspon.

En properes trobades està previst que la resta de Departaments presenti el seu pla de treball.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats