Nomenament del nou director general d’Afers Religiosos

El passat dimarts, 4 de juny 2013, el Govern de la Generalitat va nomenar Enric Vendrell i Aubach director general d’Afers Religiosos. Nascut a Tarragona l’any 1963, és llicenciat en Dret per la UNED i diplomat en Gestió i Administració Pública per la Universitat Internacional de Catalunya. També ha cursat els crèdits del programa de doctorat sobre Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Internacional de Catalunya.

Ha treballat en l’àmbit de la gestió d’entitats, tant públiques com privades. Ha estat professor de l’Escola de Relacions Laborals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. 

En l’àmbit polític, ha estat membre del comitè executiu nacional de la Unió de Joves. A Unió Democràtica de Catalunya, partit en el qual milita des del 1981, ha ocupat diversos càrrecs, com ara conseller nacional i membre del comitè de govern.

Va ser nomenat director del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals el 7 de febrer de 2012, càrrec que ha exercit fins ara.

Font: www.govern.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats