Franklin Graham a Barcelona

Cal fer un esment especial a la invitació que s’ha fet a Franklin Graham perquè l’any 2015 visiti la ciutat de Barcelona organitzant una Jornada de Testimoniatge en què totes les Comunitats Locals que se sentin cridades a fer-ho hi puguin participar.

Aquest és un punt molt important que cal posar en valor tot recordant els antecedents d’aquesta situació. A finals de la dècada dels anys 80 i principis dels anys 90 es va voler convidar a Billy Graham perquè ens visités. Es van realitzar totes les gestions necessàries per aconseguir-ho però just en les mateixes dates les Esglésies de Gal·les també el van voler convidar. Per aconseguir-ho aquestes Esglésies van enviar més de 50.000 targetes postals a Billy Graham on li deixaven constància de la seva invitació. Lògicament Billy Graham es va decantar per Gal·les.

Uns anys més tard tenim la oportunitat que aleshores no van tenir i per aquesta raó s’ha convidat a Franklin Graham, i al seu equip, perquè ens visitin en la data anteriorment indicada.

Esperem i confiem que acceptin la nostra invitació i que dintre de poc més de dos anys pugui ser realitat entre nosaltres el que fa uns anys no va poder ser.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats