Diaconia Catalana es transforma

Un altre dels punts que es va tractar a l’Assemblea del Consell Evangèlic va ser la transformació de Diaconia Catalana. Aquest Departament del Consell Evangèlic es transformarà en una agència de certificació social. La raó d’aquest canvi és que cada cop hi ha més preteses entitats o esglésies evangèliques que sota aquesta cobertura religiosa no s’ajusten a les bones pràctiques que ha de garantir tota entitat social.

Per aquesta raó i davant del perill de caure en el descrèdit social per culpa de tot un seguit d’entitats o preteses esglésies evangèliques que res tenen que veure amb nosaltres hem de reaccionar.

La proposta que es va presentar i acceptar a l’assemblea va ser la de promoure un equip de professionals que ajudin les nostres Comunitats Locals i les nostres Entitats Socials a establir un estàndard de Bones Pràctiques que acreditin el bon nom i el bon testimoniatge dels serveis socials evangèlics.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats