Carod-Rovira a Néixer de Nou

Què en sabem de la història del protestantisme a Catalunya? Quins són els punts forts i els punts febles sobre la situació actual del protestantisme a casa nostra? Quin protagonisme té la universitat en el coneixement i en la divulgació de la pluralitat i la diversitat religiosa de la nostra societat?

En parlarem al programa Néixer de Nou (Diumenge 26 de maig 2013, a les 9:40 h. per TV3) amb Josep-Lluís Carod-Rovira que serà entrevistat per Cesca Planagumà, conductora del programa.

Carod-Rovira és el director executiu de la Càtedra de la Universitat Pompeu Fabra sobre Diversitat Social, creada al 2011. Entre d’altres objectius de la Càtedra, destaca el repte de publicar una introducció històrica del protestantisme, fet que determina que el convidat s’estigui convertint en un expert sobre el protestantisme a casa nostra.

A més a més, podrem escoltar Dàmaris Playá a la secció “Personatges de la Bíblia” i a Víctor Miron a “L’altra cara del mirall”.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats