Es necessita Voluntariat Social

Iniciatives Solidàries necessita voluntaris i voluntàries amb vehicle propi o amb carnet de conduir per l’acompanyament social de persones malaltes, que els cal anar a l’hospital o a l’ambulatori, o de joves que precisen fer gestions administratives.

També es necessiten voluntaris que ajudin en la recollida de les donacions d’aliments que recull l’entitat.

Actualment Iniciatives Solidàries dóna un servei dia d’allotjament de 80 places a persones en risc d’exclusió social.

Si hi ha alguna Església Local que tingui persones vinculades a la Comunitat amb problemes d’allotjament Iniciatives Solidàries ofereix un conveni de col·laboració perquè es puguin allotjar temporalment en el seu operatiu d’acolliment sense més cost que la coberta econòmica dels desplaçaments.

Les Esglésies Locals interessades, els voluntaris o voluntàries que vulguin col·laborar poder fer-ho contactant en el telèfon habitual del Consell Evangèlic (93 424 10 20).

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats