“Deixeu que els infants vinguin a mi” Lluc 18:16

És una bona notícia que s’hagi celebrat el 1r Congrés Europeu de Ministeri a la Infància que ha aplegat a Barcelona entitats de diferents països europeus que treballen en aquest àmbit, sota el lema:  “Es necessita tota l’Església per alimentar la fe d’un nen”.

El Consell Evangèlic de Catalunya i Diaconia Catalana hi van donar suport , com no podia ser d’altra manera, en entendre que el Congrés permetria posar en comú el treball que la Comunitat Protestant d’Europa duu a terme entre els nens i nenes, així com també reflexionar  en clau d’avaluació i d’estudiar noves propostes per donar resposta a les necessitats dels nens i nenes d’avui.

Per seguir la notícia els proposem llegir:

Nota Informativa dels organitzadors del Congrés

Congrés Europeu d’Infància, per Guillem Correa

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats