Inauguració de l’Església Evangèlica Baptista de Roses

El passat diumenge 17 de maig, a les 11 h, es va inaugurar l’Església Evangèlica Baptista de Roses, després de diversos anys de treball. L’esforç i la perseverança del pastor Eleazar Martínez i de tota la seva congregació a l’Església Baptista de Figueres ha produït el seu fruit en la inauguració de la nova església.

A la inauguració hi va assistir l’alcalde de la ciutat i diputat de CiU al Congrés de Diputats, Sr. Carles Pàramo, qui emocionat per l’acte va dedicar unes paraules de felicitació i motivació perquè l’església segueixi aportant valors i servei per a la construcció de la ciutat.

A l’acte també hi va assistir la Sra. Sílvia Carbonell, membre de la Junta Directiva de la Unió Evangèlica Baptista d’Espanya, qui va animar la congregació a implicar-se en les necessitats de les persones que viuen en el radi d’acció de l’església.

La predicació va estar a càrrec del delegat del Consell Evangèlic de Catalunya i director de Relació amb les Esglésies, Sr. Jaume Torrado el qual, en nom del Secretari General i de tot el CEC, va felicitar la congregació i el pastor Eleazar, motivant-los a continuar la tasca iniciada.

L’acte va finalitzar amb una àgape distesa en què l’alcalde va tenir la deferència de participar i durant la qual va saludar pràcticament tots els assistents

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats