25 anys… i mirant al futur

“Fins aquí ens ha ajudat el Senyor” és el lema que va presidir el 25è aniversari de l’Església Evangèlica Cecmavi de Barcelona (c/ Maria Victòria 11) en què aquesta comunitat va agrair a Déu i als germans en la fe, amics i entitats que hagi estat possible aquesta realitat.

El seu compromís és continuar amb la missió que Déu va encomanar a la Seva Església: predicar el Crist, tot enfocant la nova etapa al voltant dels valors cristians que el Messies va ensenyar. Per visualitzar millor aquest objectiu han dissenyat el seu logo que expliquen en la nota de premsa que ens han fet arribar:

EL NOU DISSENY DE CECMAVI

El nou logotip manté l’estructura del peix que caracteritza des del començament les nostres esglésies i que expressa l’ ICTHUS que defineix la fe cristiana, però amb un nou format gràfic. El peix es descompon en 7 segments, representant cada un d’ells alguns dels valors que, amb l’ajuda i gràcia de Déu, volem transmetre i viure.

També pretenem, amb aquests canvis, definir amb facilitat el significat de Cecmavi, de manera que pugui ser fàcilment recordat per tots.

EXPRESSIÓ DELS VALORS
La llista de l’acròstic de valors que a partir d’avui descriuen a les nostres comunitats no és exhaustiva, sinó merament indicativa.
Comunió: Expressem la necessitat de viure en la unitat que Crist va guanyar per nosaltres a la creu.
Evangelització: La nostra missió principal. Compartir les bones noves de salvació només en Crist.
Compassió: Volem, per gràcia, mantenir un cor sensible a tota necessitat.
Ministrar: Servir als altres com Jesús ho va fer. És un distintiu de les nostres esglésies.
Adoració: Honrar només a Ell, d’acord amb seva naturalesa, revelació i en el poder de l’Esperit.
Veritat: Reflectir a Jesucrist, que és el Camí, la Veritat i la Vida
Integritat: Viure amb rectitud de cor.

Tal com expressàvem abans, la lletra inicial de cadascun d’aquests valors forma la paraula Cecmavi.
Som conscients que la meta no és fàcil, però ens proposem aconseguir-la juntament amb la resta d’Esglésies del nostre país. Cecmavi és i vol ser una església amb valors.
Aquest és doncs el nostre logo que ens identificarà a partir d’ara.”

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats