El Consell Evangèlic atorga les Medalles 2012

Reconeixement a dos veterans pastors  |

En el decurs del Culte d’Acció de Gràcies celebrat recentment, el secretari general del CEC, Guillem Correa, acompanyat del president del CEC, Benjamí Planes, va entregar les Medalles CEC corresponents a l’any 2012 a John Knox i a Rolf Lundström, pastors amb un dilatat i beneït ministeri en terres catalanes.

L’any 1997, en el marc del I Congrés Protestant de Catalunya, el Consell Evangèlic va iniciar aquest reconeixement públic a homes i dones de la comunitat protestant a Catalunya amb una trajectòria personal i ministerial destacada, reconeguda i justament valorada. Des de llavors ja són les 45 persones que han rebut han rebut la Medalla del CEC.

Els assistents a l’acte, entre els quals hi havia familiars, germans en la fe i amics que acompanyaven els guardonats, van escoltar el testimoni de cadascun d’ells que de forma emocionada van posar de manifest sobretot la seva gratitud a Déu per poder contribuir a l’extensió del Regne de Déu al nostre país, alhora que expressaven el seu agraïment pel guardó rebut.

Foto: Albert Quesada

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats