Culte de comiat del pastor Antonio Martínez

El divendres 1 de febrer , la Comunitat Protestant va acomiadar en un solemne acte el pastor Antonio Martínez Conesa, nascut el 22 de novembre de 1926 i destacada figura del protestantisme a casa nostra, que havia passat a la presència de Déu el 30 de gener de 2013.

La sala de cultes de l’Església Bíblica Ebenezer, del passatge Gaiolà 19 de Barcelona, va ser insuficient per acollir el gran nombre d’assistents, per la qual cosa es va haver d’habilitar una sala annexa i malgrat tot molts van haver de seguir el culte dempeus al carrer.

De la dilatada i fructífera trajectòria personal i ministerial del Dr. Antonio Martínez en diverses esglésies i institucions evangèliques en van donar fe les intervencions de familiars, col·legues de ministeri i amics que van participar en el decurs del culte fúnebre, en el que la prèdica es va basar en el Salm 40: 1-4.

Finalment destaquem el passatge bíblic “He lliurat un bon combat, he acabat la cursa, he conservat la fe. I des d’ara tinc reservada la corona de la justícia que aquell dia em donarà en premi el Senyor, jutge just.” (2a Timoteu 4:7-8), encertadament inclòs en el programa de mà. Resumeix no només la vida sinó també l’esperança del veterà pastor, professor i escriptor que és tot un exemple i repte per a les següents generacions.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats