Nova formació de voluntariat a Reus

Un nou Curs d’Iniciació al Voluntariat es posa en marxa, fruit de la col·laboració entre l’Associació “Tarraco per la vida” i el Centre d’Estudis Joan Vallès (CEC). Ambdues entitats proposen aquest curs per continuar donant una formació de qualitat a les persones de bona voluntat que volen donar un servei a la societat.

La formació tindrà lloc els dies 9 de febrer i 9 de març a les dependències de l’Església Evangèlica Baptista Ebenezer d’aquesta localitat.

L’Associació “Tarraco per la vida” es una associació que es va fundar l’any 2007 amb l’objectiu de defensar i celebrar la vida i atendre totes les problemàtiques que s’hi poden donar des del seu inici. El primer projecte de l’associació va ser donar suport a dones embarassades, però amb el pas del temps ha anat ampliant la seva activitat amb la formació no només de les mares usuàries del projecte inicial, sinó també de joves i adolescents i pares en general (Escola de Pares) com a primera mesura de prevenció de la resta de problemàtiques possibles. Tenen en projecte un pis d’acollida per a mares en situació de risc social. També participen en un projecte de cooperació internacional per edificar un centre de formació professional al sud de l’Índia. Més informació: tarracoxlavida@tinet.org / 977 22 32 10

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats