26/01/2013: CULTE UNIT D’ACCIÓ DE GRÀCIES

Ha començat un nou any!

Moltes fites per endavant, molts somnis pels quals lluitar, molts imprevistos als quals fer front!!! En definitiva, un full en blanc en què escriure el nostre dia a dia, ja sigui el personal ja sigui el de la Comunitat Protestant a Catalunya. I com a Poble de Déu a Catalunya entenem que només comencem bé l’any quan abans de qualsevol altra cosa agraïm a Déu la seva fidelitat i les seves benediccions i esperem en Ell per als mesos que han de venir.

És per això que cinc grans i reconegudes entitats evangèliques de casa nostra ens convoquen a celebrar un CULTE UNIT D’ACCIÓ DE GRÀCIES el dissabte 26 de gener de 2013, a les 18 h., a l’Església Evangèlica del carrer Maria Victòria 11 de Barcelona. En el decurs del Culte hi haurà ocasió de gaudir de la música i participar en els càntics; llegir la Paraula de Déu i reflexionar en torn al seu missatge; pregar buscant la direcció de Déu per apropar el Regne de Déu als nostres conciutadans.

Tothom hi és convidat! Tothom hi serà benvingut! Us hi esperem!

Cartell del Culte

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats