La crisi en el testimoniatge de l’església

Com està afectant tota aquesta situació de crisi a l’Església? En quina mesura l’Església està responent a la nova situació creada? Quines respostes es donen per encarar la crisi?

En el proper programa ‘Néixer de Nou’ (diumenge 30 de desembre 2012, a partir de les 9:40 h. per TV3) Elías Nofuentes –pastor a Sabadell- contestarà aquestes i altres preguntes punyents; preguntes que tots ens fem respecte de la realitat econòmica i social que ens toca viure.

A través de les seves respostes coneixerem també que l’actual situació és una oportunitat oberta a totes les comunitats locals i entitats de l’àmbit evangèlic per no només atendre les demandes socials que els arriben, sinó també per compartir el missatge d’esperança que l’Evangeli proclama.

Accedint al web de TV3 a la carta pot veure el programa, 6 hores després de la seva emissió.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats