Projecte ‘One Dream’

L’Església Evangèlica de Castelldefels s’encara a un somni que poc a poc es va fent realitat, ja que la coberta del que serà el seu nou edifici està pràcticament acabada.

‘El projecte del nou edifici de l’Església és un regal de Déu i alhora un repte de FE. El 19 de Juny de 2012 vam començar la construcció de la nova seu de l’Església; és un somni que abriguem des de fa molts anys’. Aquestes són paraules de Daniel Requena, pastor de l’Església Evangèlica de Castelldefels, que resumeixen el sentir il·lusionat de tota una comunitat que vol ser sal i llum a la seva ciutat.

Comenta que el projecte va començar sense gaires possibilitats, a finals de l’any 1989, quan van iniciar converses amb l’Ajuntament de Castelldefels amb la finalitat d’arribar a un acord per a l’accés a un terreny cèntric on construir el que seria el nou edifici que acolliria diferents activitats, tant cúltiques –pròpies de l’església- com altres de caire cultural i social de la ciutat.

El temps va anar passant i finalment el 26 d’octubre del 2006 el Ple de l’Ajuntament de Castelldefels va aprovar la permuta que va fer possible el seu gran anhel com a Església.

El pastor Requena explica les dificultats que han anat trobant en el camí i com el projecte ha pogut continuar endavant: ‘Aprovada per unanimitat de l’església la construcció de la nova seu, va arribar la crisi i ningú no ens volia donar cap crèdit per a la realització del projecte. Quan pitjor estava el país i més dubtes teníem nosaltres, Déu va obrir una porta clarament de finançament perquè veiéssim que Ell és qui està darrere o millor dit davant de nosaltres i tot per a la Seva glòria’.

Però també indica que ‘encara que ara tot s’està centrant a l’edifici, sabem com a església que el més important no és l’edifici en si sinó el que passarà en ell i fora d’ell.’

I concreta el somni que tenen com a comunitat: ‘Somiem que sigui un lloc on les persones siguin ben rebudes i trobin l’ajuda necessària per orientar les seves vides. Somiem amb un lloc on els nens puguin créixer amb valors sans que tanta falta fan a la nostra societat. Somiem amb un lloc on els joves puguin passar temps junts sense haver d’abusar de res, un lloc en el qual divertir-se, i en el qual seguir aprenent sobre les coses importants de la vida. Somiem amb un lloc on la família trobi els valors originals. Somiem amb un lloc on les persones grans puguin ser útils. Somiem amb un lloc on els qui són exclosos siguin ben rebuts… i així podríem seguir donant a conèixer els valors que trobem a la Bíblia. Aquest somni, és una aventura de fe; i creiem que amb l’ajuda de Déu i la d’altres persones que col·laborin això és possible. Podeu seguir tota la informació a www.onedream.es. Pregueu per nosaltres.’

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats