Jornades sobre l’aportació social de les religions

Els dies 27, 28 i 29 de novembre, la Direcció General d’Afers Religiosos celebrarà les Jornades sobre l’aportació social de les religions, amb la col·laboració del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa.

Aquestes jornades, obertes a tothom, tenen per objectiu divulgar l’aportació que les religions fan al conjunt de la societat, més enllà de les persones i comunitats que s’hi senten identificades. La societat es beneficia de l’estil de vida, pensament i relacions de les persones religioses, gràcies als valors que aporten i els serveis que presten.

Les activitats estan distribuïdes en tres blocs:
- Ponències: diversos membres del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa oferiran la seva visió sobre l’aportació de les religions a la societat, a partir de les respectives disciplines.
- Taules rodones: persones implicades en l’acció social i identificades amb alguna confessió religiosa, ens donaran el seu testimoniatge sobre com viuen el seu compromís en un context social concret.
- Espectacle: cada nit clourem les jornades amb teatre o música, amb unes actuacions que mostraran com l’art i la fe poden unir-se a favor de la cohesió social i la convivència.

Dates
27, 28 i 29 de novembre de 2012

Lloc
Pati Manning
C/ Montalegre, 7
08001 Barcelona

Organitza
Direcció General d’Afers Religiosos, amb la col•laboració del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa.

Objectiu
Divulgar l’aportació social de les religions: la societat es beneficia de l’estil de vida, pensament i relacions de les persones religioses, gràcies als valors que aporten i els serveis que presten.

Inscripció: gratuïta. Es prega confirmació al 93 567 68 61 o  a dgar.governacio@gencat.cat

PROGRAMA DE LES JORNADES

Font: Dir. Gral. d’Afers Religiosos, Generalitat de Catalunya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats