Operació Nen del Nadal

Operació Nen del Nadal és el projecte infantil nadalenc més gran del món. El projecte està a càrrec de Samaritan’s Purse amb la col·laboració de Decisión a Espanya, una ONG cristiana. Des de 1990 s’han enviat capses de sabates plenes de regals a més de 80 milions de nens necessitats a tot el món.

L’any passat, més de 12.000 persones de tot Espanya es van involucrar en esglésies, col·legis, ajuntaments i empreses. Entre tots es va aconseguir més de 16.000 capses de sabates les quals van ser enviades a Guinea Equatorial i als camps de refugiats saharauís a Algèria.

Regalar una capsa és molt senzill: La prepares i l’entregues. Es comprova, s’envia i els representants en els països de destinació la distribueixen. Comença a les teves mans i acaba en la seva.

Si vols participar, individualment o com església, pren nota que les dates de recollida de les caixes a Catalunya seran de l’1 al 5 de desembre 2012, de 16:00 a 21:00 al c / Navas de Tolosa 292, (entre C / Josep Estivill i Av Meridiana), Barcelona.

Telèfon de contacte a Catalunya: 608.942.586.

Més informació a: http://www.onn.nu/

Font: Operación Niño de la Navidad

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats