3 de novembre, Culte commemoratiu del Dia de la Reforma

El Consell Evangèlic de Catalunya prepara un Culte en commemoració del Dia de la Reforma  el dissabte 3 de novembre 2012, a les 11 h., a l’Església Evangèlica CECMAVI, carrer Maria Victòria 11, de Barcelona.

Totes les esglésies evangèliques han estat convidades a participar en aquest acte que vol recordar la vigència del que va suposar la Reforma Protestant al segle XVI. La música, la lectura de la Bíblia i diverses reflexions seran els eixos centrals del culte.

El programa serà enregistrat per TV3 (per això és necessari que tots els germans i germanes que hi vulguin ser presents arribin a les 9:30 h.) i emès el dissabte dia 10 de novembre. Més endavant s’informarà de l’hora d’emissió.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats