Visita del CEC a Josep Grau i Balcells

Un senzill reconeixement a la trajectòria personal  de Josep Grau i Balcells –conegut professor, escriptor i teòleg evangèlic- es va concretar ahir en l’entranyable  visita que el Consell Evangèlic de Catalunya li va fer a casa seva. Guillem Correa i Eliseu Pradales, en representació del Plenari del CEC, van ser els encarregats de fer-li arribar tot l’escalf i afecte de la Comunitat Protestant de Catalunya, juntament amb l’agraïment per haver pogut col·laborar plegats en l’edició en català del seu llibre “El Fonament Apostòlic”.

L’obra, publicada en castellà en època franquista, és un text de referència ja que exposa amb voluntat divulgadora una posició teològica des de la perspectiva del pensament protestant contemporani.  El CEC la va triar per iniciar la col·lecció ‘Clàssics del Protestantisme Català’, a través de la qual es vol difondre el pensament dels qui han contribuït a la reflexió teològica evangèlica, posant-lo a l’abast del nostre poble en català.

Interessats en disposar del llibre: contactar a cec@consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats