Les eleccions catalanes, una oportunitat per a una nova llei de Centres de Culte

Degut a la convocatòria d’eleccions a Catalunya, la reforma de l’actual Llei de Centres de Culte queda definitivament ajornada fins que el nou Govern sorgit de les urnes determini quina serà la seva posició sobre aquesta qüestió.

En la seva reunió ordinària d’octubre, el Secretariat del Consell Evangèlic es va reafirmar en la seva posició que ens cal una nova Llei de Centres de Culte a Catalunya.

Aquesta nova llei ha de respondre a les necessitats de les Esglésies Evangèliques de Catalunya i de les altres confessions religioses a fi de garantir el dret fonamental de tot creient com és el de poder aplegar-se amb altres creients per a la celebració del culte.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats