Reconeixement del CEC a José Mª Contreras

En el decurs de la inauguració de la  II Trobada Interreligiosa Iberoamericana que enguany s’ha celebrat a Barcelona, el Consell Evangèlic de Catalunya va voler agrair al Sr. José Mª Contreras la seva trajectòria i fer palès el reconeixement envers la seva persona per la defensa que sempre ha realitzat de la llibertat religiosa.

El Sr. Contreras va exercir de Director d’Afers Religiosos durant el govern Zapatero i sempre ha mantingut un tracte igualitari amb totes les confessions religioses, molt especialement amb les confessions minoritàries.

En el decurs de l’acte entranyable en què se li va fer entrega d’una peça Gaudí com a record,  van prendre la paraula el secretari general del CEC, el Sr. Guillem Correa, i també el Sr. Mariano Blàzquez, secretari executiu de la FEREDE. El president del Consell Evangèlic, Sr. Benjamí Planes, va cloure l’acte amb una pregària.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats