Finalitza el curs acadèmic a IBSTE

Com cada any, IBSTE tanca el curs acadèmic amb un acte de cloenda, el XXXV, en què hi son convidats, a banda dels estudiants i les seves famílies, esglésies, entitats, pastors i antics alumnes.

Dissabte 23 de juny, a les 18:30 h., va obrir l’acte el pastor Pedro Sanjaime, Rector de la Facultat Internacional de Teologia IBSTE. L’acte va constar d’un temps de lloança, un missatge a càrrec del professor d’Hebreu bíblic, Arturo Terraza, un audiovisual que reflectia l’any escolar, i reconeixements a persones que havien estat professors i a persones molt properes a la institució: Sr. Josep Grau i Sra. Theresa Lau, entre d’altres.

El Secretari del Consell Evangèlic de Catalunya va tenir al seu càrrec la pregaria inicial. Va tancar l’acte el rector Pedro Sanjaime amb unes paraules de felicitació i el professor Thomas Petty va cloure amb una pregària. Enguany s’han graduat 4 estudiants.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats