Finalitza el Curs d’Agents Pastorals 2012

|*| Un entusiasta grup d’alumnes i un competent equip de professors van participar en  el darrer curs d’Agents Pastorals que va tenir lloc a Barcelona els dies 2 i 9 de juny 2012, organitzat pel Centre d’Estudis Joan Vallès .

L’objectiu del curs és la capacitació dels voluntaris que formaran part dels equips d’Agents Pastorals del Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) els quals desenvolupen, principalment, la tasca d’atenció espiritual  als centres penitenciaris de Catalunya, sense descuidar la intervenció social sempre que és possible.

Els continguts del curs tenen a veure amb l’atenció social, psicològica i espiritual envers els interns.  A banda, s’ofereix una informació legal bàsica que cal conèixer ateses les característiques de l’àmbit en què es duu a terme el voluntariat.

Ara, s’inicia el procés administratiu que finalitzarà amb la incorporació dels nous Agents Pastorals en els equips que el MEP té a 10 centres penitenciaris de Catalunya i al Pavelló Hospitalari de Terrassa.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats