33 anys de presència evangèlica a Banyoles

Dissabte 2 de juny 2012 es va celebrar l’acte oficial d’inauguració del primer temple protestant a la comarca del Pla de l’Estany, situat a la ciutat de Banyoles, coincidint amb el 33 aniversari de presència evangèlica  a la ciutat.

Dos actes van ser programats en motiu d’aquests dos esdeveniments: un acte institucional i un culte d’acció de gràcies.

A l’acte institucional hi van estar convidats: Sr. Miquel Noguer, Alcalde de Banyoles, Sr. Jordi Xargai, President del Consell Comarcal del Pla de l’Estany, Sr. Guillem Correa, Secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya, Sr. Xavier Puigdollers, Director General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya i Sr. Jaume Torrado, Bisbe i Pastor Principal del Centre Cristià FEAM de Banyoles, que era l’església inaugurada.

Tots ells van destacar la gran tasca que l’església està realitzant des de fa anys a la comarca i tant l’Alcalde de Banyoles com el President del Consell Comarcal van emfatitzar els molts valors que l’Església Evangèlica de Banyoles ha implementat amb el seu testimoniatge a la Comarca del Pla de l’Estany. Després de l’acte institucional l’església va oferir un refrigeri als assistents.

El moment culminant del dia va ser el culte d’acció de gràcies, en el que va portar la paraula el Bisbe Nacional de la Federació d’Esglésies de Déu d’Espanya, el Sr. Alfonso Medina, una predicació inspirada i inspiradora per a la nova església que s’inaugurava al carrer Concòrdia de les Aigües de l’Estany, 38, de Banyoles.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats