Diàkonos

|  1  | RECAPTE D’ALIMENTS A L’ESGLÉSIA DE CALDES DE MONTBUI

|  2  | PÁSAME OTRO LADRILLO


| 1 | RECAPTE D’ALIMENTS A L’ESGLÉSIA DE CALDES DE MONTBUI

Amb motiu de la Marató contra la pobresa de TV3 i Catalunya Ràdio, l’Església Evangèlica de Caldes de Montbui ha obert les seves portes durant tot el cap de setmana del 26 i 27 de maig de les 9 del matí a les 9 del vespre, per tal de recaptar aliments pel banc d’aliments de la població.

Amb la col·laboració de tots els membres de l’església va ser possible tenir l’església oberta i facilitar aquest punt de recollida per tal de que veïns i tots aquells que ho desitgessin poguessin aportar aliments per a ajudar els més necessitats. Poca estona abans de tancar s’havien recaptat quasi bé 300 kg.

Aquest acte estava englobat dins de les diferents accions organitzades per l’Ajuntament i diverses entitats socials de Caldes, entre les que s’hi trobava l’església evangèlica.

 

|  2  | PÁSAME OTRO LADRILLO

‘Pásame otro ladrillo’ és un servei de voluntariat mitjançant el qual es realitza el manteniment o petites reformes en habitatges de famílies en situació de risc social, que impulsa l’Església Evangèlica Baptista Bona Nova de Barcelona.

La iniciativa ha tingut bona acollida no només per part dels voluntaris que hi col·laboren, sinó també per part de les empreses que aporten els materials necessaris. De moment, les intervencions es duen a terme a la ciutat de Barcelona.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats