25 anys Església Cecmavi

Dissabte 12 de maig a l’església Cecmavi, coneguda per tots nosaltres con l’església del carrer Ma. Victòria, a Sants, es va celebrar el 25è aniversari de l’església.
L’acte de dissabte va ser un acte institucional en què hi va participar el Pastor Emmanuel Ferradura de la COMEC, el Pastor Joan Martínez, president de l’AMEC, el Pastor Guillem Correa, Secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya, el Sr. Ignasi Garcia Clavel, Director General d’Afers Religiosos de l’Ajuntament de Barcelona, el Pastor Joan Maria Argudo pastor de l’església local i el Sr. Xavier Puigdollers, Director General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. A l’acte van ser-hi presents el propietari del local, un home molt estimat per la comunitat, i els regidors del Districte Sants Montjuic,  Sra. Josefina Martínez Ruiz i Sr. Joan Lluis Sistac Vicen.
Tot ells van tenir un parlament i van destacar la importància d’haver pogut complir 25 anys de testimoniatge. L’acte va acabar amb la participació espectacular de la soprano Sra. Hui-fang, membre de l’església, que va entonar l’ària de Joseph Haydn: La Creació.
Un apunt final
Deia el pastor de l’església” el nostre interès és la persona i la persona en la seva dimensió integral”. Aquesta ha estat una de les màximes de la comunitat per la qual han treballat, treballen i treballaran.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats