Bona acollida del curs ‘Atenció espiritual en l’àmbit penitenciari’

Formar-se per entrar als centres penitenciaris? Més de 50 persones de diferents comunitats evangèliques han contestat afirmativament a la crida del Ministeri Evangèlic a Presons i han mostrat el seu interès per assistir al curs ‘Atenció espiritual en l’àmbit penitenciari’ que tindrà lloc a Barcelona els dies 2 i 9 de juny 2012, impartit pel Centre d’Estudis Joan Vallès.

El curs, de 16 hores lectives, permet assolir coneixements en temes específics, com ara la legislació penitenciària, el voluntariat a presons i la pastoral als interns, a més de tenir informació sobre el funcionament del Ministeri Evangèlic a Presons, que es coordina des del Consell Evangèlic de Catalunya.

Un cop superada la formació i després de seguir el procediment d’entrada al MEP, els voluntaris s’incorporen als diversos equips d’Agents Pastorals, que ja estan realitzant la tasca d’atenció religiosa, formació, diàleg i acompanyament als centres penitenciaris.

Cursos disponibles del CEJV

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats