Propera Assemblea del CEC

Les entitats membres del Consell Evangèlic de Catalunya i els seus delegats estan convocats a la 32ª Assemblea General a celebrar el dissabte 19 de maig, a les 10:30 h., a l’Església Evangèlica d’Hostafrancs (Rector Triadó 30, Barcelona).

L’Oficina Tècnica del CEC recorda que els delegats de les entitats han d’estar acreditats i que per tant en el cas que hi hagués hagut alguna modificació des de l’anterior assemblea cada entitat membre ha d’actualitzar el nom dels seus delegats a l’adreça electrònica administracio@consellevangelic.cat o al telèfon 93 424 10 20.

L’assemblea general permet als membres exercir els seus drets a rebre informació de la marxa de l’entitat i a participar en la presa de decisions, del que es desprèn que la presència de tots i cadascun dels delegats i delegades és important no només per assolir objectius d’eficàcia i de participació democràtica, sinó també per posar de manifest el compromís per avançar units com a Comunitat Protestant a Catalunya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats