Acte de graduació a LIDERE

Un reconeixement a l’esforç. Més de 700 persones van acompanyar, el passat 24 de març a Barcelona, els primers 40 alumnes de LIDERE, graduats després de tres anys d’estudis al nostre país. LIDERE, fundat l’any 2000 per Juan Vereecken i Marcos Witt, és una proposta de formació que va començar a Llatinoamèrica i ara ja està implantada aquí.

Diverses intervencions van tenir lloc al llarg de l’acte de graduació. El pastor Emanuel Ferradura va donar la benvinguda als assistents,  després d’un temps de lloança. Juan Vereecken  (president de Lidere)  i  John Hull (president d’Equip) van tenir paraules de felicitació i d’encoratjament per als estudiants. Marcos Witt, mitjançant un missatge audiovisual,  va adreçar  paraules d’ànim. El pastor Guillem Correa, secretari general del  Consell Evangèlic de Catalunya, va cloure l’acte amb unes entusiastes paraules de repte  i amb una pregària.

UML és una iniciativa present en més de 100 països i compta amb més de cinc milions de persones a tot el món que desenvolupen aquesta nova forma de lideratge. Actualment existeixen dues seus de Lidere a Espanya, una a Barcelona i una altra a Madrid. A l’octubre s’iniciarà el segon nivell d’UML (Un milió de líders) a Barcelona.

Font: UML

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats