Relleu a la presidència de la FEREDE

O P I N I Ó  |  Ventijol Suau  |  Guillem Correa, pastor a Barcelona i secretari general del CEC  |

El pastor Daniel Rodríguez, coordinador de les Assemblees de Germans de Catalunya, acaba de ser rellevat en el seu càrrec com a President de la FEREDE, en acabar el seu mandat per raons estatutàries.

La tasca de qui ha estat fins ara President de la FEREDE ha estat una bona tasca. Des del sentit de la responsabilitat i la voluntat de col·laborar ha treballat en l’exercici del seu càrrec amb una encomiable dedicació. El primer en arribar i el darrer en marxar, deixant espai perquè el Secretari Executiu de la FEREDE, el pastor Mariano Blázquez, fes la seva feina i demostrant ambdós, en tot moment, que sabien treballar plegats i que eren un bon i eficient equip de treball.

Tal i com ens recordava en privat, ha tingut l’oportunitat d’entrevistar-se amb diversos Ministres de Justícia. En les seves entrevistes ha pogut comprovar la bona voluntat de la majoria i la seva disponibilitat per col·laborar i aconseguir finalment que la Llibertat Religiosa sigui veritablement plena entre nosaltres. El resultat obtingut no sempre ha estat ni el que ells ens han promès ni el que nosaltres esperàvem.

Ha estat durant el seu mandat quan la FEREDE ha desplegat un creixent paper internacional i ha trobat el necessari reconeixement per ocupar el pes que li correspon com la institució que representa al protestantisme espanyol.

La seva llarga experiència com a membre de la Comissió Permanent de la FEREDE l’ha ajudat a encarar la presidència des del coneixement del que es tractava i des de la memòria de qui sap què hi ha darrera del què s’està plantejant.

Experiència, coneixement, dedicació, capacitat de treball i voluntat d’entesa han estat els valors que han presidit la seva feina en aquests darrers quatre anys.

La bona noticia és que ha deixat de ser el President de la FEREDE però que continuarà com a membre de la seva Comissió Permanent.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats