Ensenyament de la Religió Evangèlica als centres públics

Del dilluns 19 al divendres 30 de març de 2012, ambdós inclosos, estarà obert a tot Catalunya el període de presentació de sol·licituds per a la preinscripció d’alumnes de segon cicle d’Educació Infantil, Primària i Secundària Obligatòria als centres públics.

És en aquest termini que els pares de famílies evangèliques poden exercir el dret a què els seus  fills rebin instrucció evangèlica a l’escola pública.

Per fer-lo efectiu cal que, al moment de realitzar la preinscripció, assenyalin la casella corresponent a la classe de Religió Evangèlica, si es tracta del primer curs de cada cicle. Per a la resta de cursos, caldrà fer constar explícitament la demanda de rebre classe de Religió Evangèlica mitjançant un document que el Consell Evangèlic de Catalunya posa a la seva disposició.

Més informació i sol·licituds model: 93 424 10 20 /  ere@consellevangelic.cat

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats