Podcast per estar al cas

Fa 10 anys que les Esglésies Evangèliques de Sant Cugat del Vallès i l’Església Protestant de Valldoreix van fer-se un lloc als espais radiofònics de la ciutat, amb un programa netament bíblic i obertament evangèlic. El programa, com tots els de la mateixa saba, s’anomena: ‘Bones Notícies”.

De 10 minuts de durada,  s’emet  cada diumenge després del butlletí de notícies de les 9 h, al dial  91.5 de la FM. Hi han estat col•laborant un bon nombre de pastors de tota la comarca. Un devocional, una pinzellada biogràfica sobre Jesús, una recomanació de què cal fer per comunicar-se directament amb Déu… Per fer-nos una idea, diumenge emeten el programa 378.

Ara, al concepte “Ràdio a la Carta”, on per Internet es pot accedir als darrers quatre programes emesos, s’hi afegeix una eina molt precisa per avaluar l’audiència: el Podcast. Aquesta aplicació que ens permet saber al instant quan acaba de ‘penjar-se’ quelcom de més nou on hem demanat prèviament que ens avisin, representa un comptador essencial. Dels resultats que se’n puguin treure es poden fer a temps les correccions que facin falta i determinar  la permanència d’un programa. El seguiment de l’audiència i la seva resposta és determinant. Ara podem escoltar “Bones Notícies” directament si tenim activat el Podcast . O bé descarregar-se  tot el programa de ràdio  a l’ordinador o a l’Smart Phone de manera que, posteriorment, pot ser escoltat en el moment i en el lloc que es vulgui.
Per baixar-se  qualsevol edició cal clicar directament a aquest enllaç: http://www.cugat.cat/programes/bones

Llorenç Torras

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats