Els dos camins

R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC  | 

| Mateu 7, 13 |

Jesús, dalt de la muntanya, acaba de fer la seva proposta per la vida. Els seus deixebles han escoltat el sermó per excel•lència. El Sermó de la Muntanya. Quan estudies en profunditat les paraules de Jesús (que trobem a l’evangeli de Mateu als capítols 5-7), t’adones que el que Jesús ens proposa és, en realitat, la millor manera de viure. El Creador ens ensenya la partitura magistral que, interpretada a les nostres vides, ha de donar un so i una harmonia perfecta.

Però tota obra magistral requereix una execució també perfecta. Algú ha dit que si fóssim capaços de viure segons les indicacions i ensenyaments de Jesús, aquest món no seria igual, seria molt millor.  La pregunta doncs és: Som capaços?

Jesús ens parla de dos camins: L’ample i l’angost. L’ample és el camí que porta a la perdició i l’angost ens porta a la vida. L’ample és una gran autopista on tot sembla fàcil i on tot hi val.  És un camí sense Déu. Molts van per aquest camí. L’angost és un camí difícil i ple d’entrebancs, però és el camí que porta a la vida, perquè és el camí de Déu.

Hi ha gent bona en aquest món, però ho diríem entre cometes perquè, en realitat, no hi ha ningú que sigui capaç de fer tota la voluntat de Déu.
Qui podrà portar aquest camí? La clau la trobem en el que diu Jesús: entreu per la porta estreta. També diu: Jo sóc la porta, qui entra a traves de mi se salvarà.  Jesús és la porta estreta. I només travessant-la podem reconciliar-nos amb Déu.

Dóna el pas de entrar. És a dir, creu en Jesús i fes d’Ell el teu Salvador i Senyor. Aleshores Ell serà qui començarà a transformar la teva vida i et donarà la força i la saviesa per caminar per les seves dreceres. Dreceres que porten a la vida.

Noticias relacionadas:

  • - Fidel Caralt -   Tots seguim un camí en aquesta vida. Vulguem o no, prenem decisions que ...

  • R E  F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC  | M ...

  • R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC Lluc ...

  • R E F L E X I Ó  | Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Secretariat del CEC  | ...

  • R E F L E X I Ó  |  per Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Secretariat del CEC  ...

Els comentaris estan tancats