4 de març: Dia del Pres

El proper dia 4 de març se celebra el Dia del Pres. Organitzat per FEREDE, i amb el suport del Ministeri Evangèlic a Presons de Catalunya,  des d’aquestes línies volem animar els pastors i responsables de totes les congregacions a tenir un temps de pregària i d’intercessió per aquest ministeri que tant fruit està tenint a casa nostra i a col·locar el cartell de promoció al tauler d’anuncis.

El Ministeri Evangèlic a Presons segueix creixent en voluntaris, ja hem superat els 300, i també en nombre d’assistents a les nostres activitats, més de 2500. Aquests números ens situen a l’avantguarda de les entitats que treballen en l’àmbit penitenciari. I això sense comptar amb les atencions que realitzen altres entitats socials evangèliques a través de centres d’acollida i tractament de toxicomanies.

Així doncs, us convidem a donar les gràcies a Déu per la tasca realitzada i per les nombroses conversions que coneixem cada setmana. També a intercedir per les necessitats d’aquest ministeri. Us proposem algunes:
.- Pels nostres voluntaris. Que el Senyor els doni saviesa per realitzar el seu ministeri. Que noves persones s’incorporin i permetin un relleu generacional gradual.
.- Pels interns que assisteixen a les nostres activitats, la seva conversió i creixement espiritual.
.- Perquè el Senyor permeti nous contactes i puguem arribar als 10500 interns a Catalunya.
.- Per la provisió de material bíblic. Necessitem Bíblies per regalar. (Amb 10 Euros de donatiu podem regalar 6 Bíblies).

Samuel Aran
Coordinador del MEP a Catalunya.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats