Unitat, l’element indispensable

Unitat va ser la premissa que va aplegar les entitats convocants del Culte Unit d’Acció de Gràcies, celebrat el 28 de gener, a l’Església Evangèlica del carrer Mª Victòria 11 de Barcelona. I les diverses intervencions van contribuir a fer-ho realitat. L’objectiu de la trobada era començar l’any donant gràcies a Déu per la seva fidelitat i per les oportunitats de testimoniatge viscudes al 2011.

Així, els assistents, que omplien de gom a gom l’espaiosa sala de cultes, van participar de la lloança, dirigida per un entusiasta i potent grup de lloança de la COMEC.  Van pregar en petits grups per Catalunya, afavorint la interrelació i la germanor entre uns i altres. Van escoltar les experiències viscudes al voltant de Mi Esperanza així com informació rellevant d’aquesta iniciativa a casa nostra. Van reflexionar entorn del text bíblic de 1a Tessalonicencs 5, 15-18. Van conèixer la tasca de difusió de la Bíblia en català realitzada per la IBEC. Van reconèixer la trajectòria i la tasca d’estimats germans -Maria Lladó i Joan Miró- que van rebre la Medalla del CEC.

n resum, un Culte dinàmic, motivador i entranyable, que va posar de manifest que la unitat sempre aporta benedicció  i ens enforteix per  complir amb la missió a la que com a Església del Senyor hem estat cridats.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats